onsdag den 7. september 2011

Velkommen

Jeg har altid elsket mad. Både at planlægge et måltid, at lave det og ikke mindst nyde det. Derfor har jeg også ofte overvejet at starte min egen madblog. Jeg har dog haft lidt svært ved at se hvordan jeg skulle differentiere mig i forhold til andre madblogs og derudover er jeg ikke engang sikker på at jeg laver nok, og ikke mindst, interessant nok mad. 

Tanken om madbloggen er dog blevet der og da jeg i foråret 2011 fik konstateret PCOS, begyndte tankerne at gå på, at det kunne være interessant at lave en blog med fokus på mad og sundhed set fra et PCOS ramt kvindes liv. 

En af grundene til at jeg fik den tanke var, at jeg igennem mit kendskab med sygdommen har manglet lidt input fra virkelige mennesker. Selvfølgelig er der mange artikler om hvordan en PCOS ramt kvinde bør spise, men jeg manglede lidt om de valg der bliver truffet, de erfaringer folk har gjort sig osv. Så derfor vil jeg nu selv være sådan en.

Målet med bloggen er bestemt ikke at være hellig og frelst. Egentlig er planen, at jeg vil vise en sandfærdig side af de konsekvenser og valg jeg træffer i forbindelse med sygdommen. Jeg er ikke ude på at få medlidenhed over at jeg har det i og åh så svært, jeg vil bare gerne skrive lidt om mit forløb.

Jeg håber I har lyst til at blive hængende.

Velkommen

5 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye blog :) Godt at have dig tilbage!

  SvarSlet
 2. Tillykke med bloggen, jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 3. Mange gange tak, begge to. Glæder mig også til at komme ordentlig igang med bloggen :D

  SvarSlet
 4. Rigtig god blog. Jeg har også selv pcos og det er rigtig dejligt med nogle inspirerende opskrifter :-)

  SvarSlet
 5. Tak skal du have - og velkommen til bloggen. Håber du vil blive hængende :D

  SvarSlet