søndag den 25. september 2011

Den der livsstil ændring


Nogengange så er der dage hvor jeg tænker, at det bare er et stort arbejde uden nogen som helst fortjeneste. Den tanke kommer gerne når jeg en gang om ugen stiger på vægten. Selvom jeg synes jeg er meget striks med kalorie indtaget, så sker der bare intet på den vægt. Siden jeg fik konstateret PCOS er der altså forsvundet under 5 kilo, og det er på trods af en kæmpe indsats for at de faktisk forsvinder.

Så er der dage som i går. Dage hvor man tager en "gammel" afslappet trøje på og tænker den sidder da ikke helt som den plejer. Og eftersom jeg er sådan en der tager billeder af mine outfits, så kan jeg jo hurtigt gå tilbage i arkiverne. Og sørme om man så ikke godt kan se en forskel.

Så selvom vægten ikke falder, så sker da der noget. Måske jeg lige burde finde det målebånd frem - og så forsætte med at spise som jeg gør. Vægten er jo ikke alt. Noget af ændringen skyldes nok også, at min gamle følelse af at konstant være oppustet er forsvundet. Men det er i hverfald rart at kunne se en forskel på konkrette billeder, når jeg ellers ikke føler der sker det store.

11 kommentarer:

 1. WAUW sikke en forskel - bliv ved med det du gør, for det virker da som bare pokker!

  SvarSlet
 2. STor forskel! Og du må ikke give op. Du får det så godt med dig selv, jo længere hen du kommer, det kan jeg godt sige dig. Og gør som du selv foreslår: Frem med målebåndet! Det kan vise dig mange ting, som du ikke selv havde opdaget :)

  SvarSlet
 3. Jeg har selv PCOS, og tro mig jeg ved hvordan det føles. Den der logik med "bare at spise sundt" virker ikke for os med PCOS! Vi må bare acceptere at vi ikke kan spise ligeså meget som "normale" mennesker!Og gud hvor er det hårdt, når ens veninder, der vejer omtrent ligeså meget som en fugleunge - spiser som en fuldvoksen, og meget sulten mand, når man selv sidder og kigger på en snoldet lille salat. Jeg sender dig en masse virtuel kærlighed, og et skulderklap!

  SvarSlet
 4. Sikke en forskel! Godt klaret frøken ;)

  SvarSlet
 5. Man kan da rigtigt nok se en forskel - også i dit kropssprog! Tillykke med at du har fundet noget der virker for dig!

  Lise

  SvarSlet
 6. Mange tak allesammen. Det er skønt med jeres søde kommentarer.

  SvarSlet
 7. Sikke en forskel, wauw! Godt gået :-)

  SvarSlet
 8. Wauw, det kan virkelig ses, at du har tabt dig. :) Flot! Jeg døjer selv med PCOS, så jeg kan virkelig relatere til dine frustrationer. Men det er tydeligt, at du er på helt rette vej - skønt!
  /Ditte.

  SvarSlet
 9. Mange tak allesammen :D

  Ditte: Tak. Det er lidt rart når andre med PCOS kan forstå sine tanker - føler mig nogengange lidt alene.

  SvarSlet
 10. HOLD DA OP!! Ja sikke en forskel. Det er jo vildt. Tusind tillykke med det søde :)

  SvarSlet