Om KathrineGKathrine 29 år gammel. Bor på Nørrebro (København) og er igang med at kæmpe med overvægten.

Jeg har altid været overvægtig, i hvertfald er det altid sådan jeg har set mig selv. Jeg har altid haft problemer med mad. Enten har jeg sultet mig selv eller overspist, jeg har kke bare kunne spise normalt. Jeg har straffet og fejret mig selv med mad. En meget dårlig cirkel at komme ind i og meget svær at komme ud af.

I foråret 2011 fik jeg konstateret PCOS og derefter fandt jeg ud af at hvorfor min krop ikke altid reagerede som den burde. Det fik mig til at tænke noget mere over mit madindtag og selvom pasta, ris osv. allerede var en lille del af mit madindtag blev det nu mindre. Jeg brugte herefter ca. 1 år på at sætte mig ind i min nye livsstil og lige så stille ændre det.

I september 2012 tog jeg det store skridt og sagde "farvel sukker" og har siden levet på en kost der består af sundt fedt, proteiner og grøntsager. Og jeg elsker det. Mit liv er blevet så meget bedre og jeg er ligeså stille blevet mindre. Det spiller selvfølgelig også ind, at jeg er begyndt at træne reglmæssigt.

Jeg er ikke hellig. Jeg vil bare hellere have en rigtig kage en sjældent gang og så have det godt de andre dage.

Bloggen her handler om min kamp. Der er mad, der er snak, der er resultater, der er mål og så er det alt det andet som også føre med et vægttab.

Jeg kan kontaktes på sgkathrine@gmail.com

Derudover er jeg lige her på twitter og på instragram som KathrineG.