mandag den 1. april 2013

1. kvartals træning


Endnu et trænings indlæg. Men nu hvor vi er gået ind i april og dermed 2. kvartal i 2013, synes jeg lige jeg ville vise jer min træningskalender. Den hænger ved mit klædeskab, så ser jeg den ligesom hver eneste dag. Hvergang jeg kommer hjem fra træning skriver jeg det lige ind. Dermed kan jeg følge med i hvor meget jeg træner, hvornår jeg træner og ikke mindst hvad jeg træner.

Jeg kan da lige fortælle, at jeg har været i centret 52 gange i år 53 faktisk fordi jeg har også været afsted i dag. I flg forsquare har jeg været der 20 uger i træk, det er virkelig meget for mig. Men FW skal også have tak for, at de har åbnet et center i Vendsyssel - ellers havde det ikke været en mulighed at træne når jeg er på familiebesøg.

Jeg er så heldig, at min arbejdsplads betaler mit fitness abonnement (altså jeg bliver beskattet af det), men det betyder at jeg hvert halve år skal besøge centret 26 gange, ellers skal jeg betale virksomheden tilbage. Jeg synes det er helt fair og de kan da bare tjekke mine tal. Eij selv når jeg ikke har trænet så meget, så har jeg fundet det helt fair og jeg er jo også kommet afsted pga. jeg ikke vil betale så mange penge tilbage. 

Holder I styr på hvor meget I træner? For ellers kan det anbefales. I hvertfald hvis man godt kan lide tal og kasser ligesom mig.

3 kommentarer:

 1. Jeg skriver ned, hvornår og hvad jeg træner. Flere steder. Lidt for mange steder faktisk :-)

  Der skal være plads til at jeg kan ændre det (det jeg planlægger) og også kan hurtigt kan få overblik over hvad jeg rent faktisk har trænet. Så skal der være plads til at jeg kan skrive noter, f.eks. hvis jeg forsøger at kaste mig ud i at træne push ups igen. Antal, sæt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skriver faktisk ikke mine træningsplaner ned, dem har jeg bare i min FW app. Men nu træner jeg næsten også kun hold.

   Men jeg er da lige blevet inspireret til at købe en lille bog hvor jeg kan skrive træningsøvelser ned. Ala hvor meget vægt jeg tog, hvilke øvelser jeg lavede osv. på den måde kan jeg jo se mine fremskridt i den bog. Jeg glemmer i hvertfald nemt, at jeg jo løfter mere og mere. Så tak for inspiration.

   Slet
 2. Jeg kan anbefale endomondo.com, mine bøger, notater o.l. har det med at blive væk.
  Der kan man indtaste forskellige træningstyper og man kan skrive noter til hver træning med fx vægt o.l.
  Og så er det totalt motiverende at se på månedsplanen hvor mange træningsikoner der er på

  SvarSlet