onsdag den 3. april 2013

Arm udfordring

Jeg har alle dage været ked af mine oldemorsarme - jeps, det er ikke engang mormor arme. Eller de er nok ved at være på mormor stadiet. Nå men jeg kan vræle over mine arme eller jeg kan tage mig sammen og træne de arme. 

Det er så simpelt

"Train insane or stay the same"

Jeg ved godt hvad jeg vælger. Ingen tvivl om det. Jeg har dog haft noget svært ved at få taget mig sammen til det arm træning. Jeg får selvfølgelig min del til CrossTraining og Yoga, men hvergang bliver jeg også frustreret over hvor slappe triceps jeg har. Mine biceps er efterhånden ved at være okay stærke - jeg kan da mærke dem. 

Nå men i mandags kom Fit4livin så med sin april challenge: Armene 


Så selvom jeg allerede havde takket ja, til min blogilates challenge - så var jeg nødt til at hoppe med på den her udfordring. Jeg er ikke vild med dips, men lifting plank kan jeg faktisk godt lide. Er dog noget spændt på hvordan det bliver at skulle lave 50 af dem. Men mon ikke jeg kan mærke fremskridt, når jeg har været igang hver eneste dag. Det er nok mere de 50 dips der kommer til at slå mig ud, bare de fem jeg har gennemført i dag var hårde. Men mine triceps bliver nok glade for det i længden.

Så pt. er der gang i hjemmetræningen i min lille stue. Den her challenge tager ikke så langtid, så den kan virkelig anbefales. Det er lidt noget andet med blogilates, hun tager tid. Men med de her to udfordringer sammen, så er jeg ret sikker på at jeg nok skal ha stærkere arme når vi rammer maj. Det bliver skønt. Jeg har faktisk taget billeder, så når vi kommer ind i maj viser jeg mormor armene frem - så er det bare spændende om jeg kan se en forskel.

1 kommentar: