torsdag den 21. februar 2013

Pandekage dagen

I sidste uge var det jo pandekage dagen og efter at have set diverse billeder på instragram, twitter, facebook og ikke mindst i blogverdenen, besluttede jeg, at jeg også ville have pandekager. Pandekager er faktisk ikke noget jeg har den store erfaring med, men jeg har da prøvet et par opskrifter på proteinrige pandekager og det smager jo godt.

Jeg havde fået en opskrift af en medslanker på nogle ret simple pandekager, så dem besluttede jeg at prøve.
55 gram flødeost
2 æg
1 spsk proteinpulver
1 tsk kanel

Rigtig simpelt. Jeg lavede halv portion og fik 4 ret fine pandekager. Jeg spiste dem med peanutbutter fra urtekram og banan. En rigtig lækker morgenmad. 

Jeg skal dog have købt noget ordentlig proteinpulver. Jeg gir bare fortabt hvergang jeg kigger på diverse sidder, jeg vil nemlig gerne have noget uden sukker men med smag. Det jeg har nu er uden smag og jeg kan simpelthen ikke få det ned uden at kaste op, det går jo ikke. Måske er det også fordi det er noget billigt noget jeg købte i en helsebutik. Jeg overvejer om jeg bare skal købe den fra Nutramino, jeg ved jeg kan lide den og det er jo nok det vigtigste.

4 kommentarer:

 1. Hej Kathrine :)
  Mht proteinpulver, så synes jeg ikke du skal tage den fra Nutramino, da den indeholder en del kalorier. Jeg har haft rigtig gode erfaringer med denne her http://www.gymnordic.com/dk/supplements/dymatize-iso-100.html?___store=gn_da&___from_store=gn_en som er en af de "reneste", dvs der er ikke særlig mange kalorier i i fht andre og i forhold til proteiner pr 100 g :) Den er lidt dyr, til gengæld så synes jeg den smager godt (selvom den blot blandes op med vand). Jeg har prøvet den med chokoladesmag :)

  SvarSlet
 2. Køb bodylab hvis du vil være sikker på noget af ordentligt kvalitet. Det er produceret i DK og ikke fuld af unødvendige tilsætninger.

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk rigtig god erfaring med at blande den smagsneutrale udgave med en tsk bagekakao når den skal shakes. Det giver måske lige 20 kalorier ekstra, men det glider trods alt ned. I hvert fald hos mig.
  Din blog er i øvrigt mega inspirerende. Crazy mad props for dine resultater så langt.

  SvarSlet
 4. Mange tak for alle jeres forslag. Tine og Kathrin jeg vil klart få tjekket dem ud i anbefaler.

  Abby: Ih hvor smart. Det skal jeg da bestemt prøve, det har jeg slet ikke overvejet jeg kunne. Og mange tak.

  SvarSlet