torsdag den 15. marts 2012

Frokost ide: ÆggemuffinsI lørdags bagte jeg de her små æggemuffins. Det er egentlig bare grøntsagsrester og æggemasse. Simpelt simpelt, men en meget lækker måde at få lidt proteiner til frokosten. Og så er de ret nemme at have med i madpakken - hvilket er et plus ved mig. Jeg er nemlig en af dem som skal have madpakke med på job, men som har meget svært ved ligesom at huske det.

I mine æggemuffins har jeg brugt spinat, revet gulerod, rød peberfrugt og noget stegt røget filet. Æggemassen er 4 æg, 3 hvider og lidt mælk, salt og peber som er rørt sammen og hældt ud over. Herefter er de bagt i ovnen på 200 grader i ca. 15 min.

Det er en god ide at bage dem i silikone forme, som er smurt med lidt olie. 

Jeg har haft dem med til frokost sammen med lidt grønsager og det har fint holdt mig mæt. Så de kan virkelig anbefales.

5 kommentarer:

 1. Uh, hvor lækkert! Det kunne være jeg skulle få lavet sådan nogle. Hvor mange har du med til frokost?

  SvarSlet
 2. Supergod idé! Jeg jagter pt. ene gode opskrifter med proteiner. Den her kunne jeg også forestille mig ville være lækker til morgenmad! Tak for inspiration!

  SvarSlet
 3. Hvor ser de skønne ud, det må prøves :-)

  mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Det må jeg prøve til morgenmad!

  Hvor mange bliver der ud af portionen, og hvor mange spiser du som regel af gangen? Hvor længe kan de holde, tror du? (sikke alle de spørgsmål, hva? :D)

  På forhånd tak!

  SvarSlet
 5. Mona: Jeg havde tre med + grøntsager. Syntes det mættede fint.

  Marian pg Birthe: Tak. Dejligt man kan inspirerer

  Ina: Jeg har kun 10 forme, så dem lavede jeg ud af portionen. Og så spiste jeg 3 til frokost, i et par dage. Og det kunne de fint holde sig til. Men tror ikke de kan holde sig mere end 3 dage i køleskabet. Altså hvis du kan lade dem stå så længe.

  SvarSlet