torsdag den 27. oktober 2011

En klassiker
Nu hvor vejret efterhånden er blevet koldt og gråt, så får jeg virkelig lyst til at spise en masse simre mad. I dag stod den så på en simpel kødsovs, selvfølgelig med en masse masse hvidløg. Vi er lidt for vilde med hvidløg her i hustanden, så der kom langt over et helt hvidløg i. Men det smager jo så godt.

Selvfølgelig kunne en omgang frisk pasta have været lækker til retten, men altså det må jeg jo helst ikke. Og nu fik jeg brød i går, så i dag blev det til en masse revet gulerødder som base. Meningen var egentlig at det skulle have været en form for kål, men det var simpelthen udsolgt da jeg handlede. Men gulerødder er nu også meget godt. Især nu hvor jeg helst ikke må spise dem varme og derfor må springe dem over i kødsovsen.

Retten fik lige en klat skyr for lige at få lidt flere proteiner, ellers kommer sådan en tallerken her nemt til at indholde lidt for mange kulhydrater. 

1 kommentar:

  1. Nu blev jeg lige lidt nysgerrig omkring det der med gulerødderne. Hvorfor er der så stor forskel på kogte og rå når man har PCOS? Jeg kunne ikke finde noget på google om det, så ville lige spørge. :)

    SvarSlet