fredag den 7. oktober 2011

Min største last


Coca Cola Zero. Det er faktisk ikke med min gode vilje, at jeg er så afhængig af det skidt, som jeg er. Jeg ville gerne komme af med den vane, og jeg begrænser også mit indtag rigtig meget. Hvis jeg lyttede til mine cravings ville jeg være en af dem som drak flere liter om dagen - men det er jeg ikke. For det vil jeg ikke. Så jeg holder indtaget på et minimum, drikker næsten kun cola zero i weekenden. Jeg gør i hverfald et stort forsøg på at have den regl.

I den her uge har Føtex så en flaske til 9 kr., så jeg måtte lige have fat i to stk. Overvejede at købe endnu flere, men jeg ved også godt, at har jeg først åbnet sådan en flaske, så stopper jeg ikke før den er tom. Så det er faktisk sjældent at jeg køber andet end en dåse zero.

Jeg kunne selvfølgelig godt komme af med min last, men pt. har jeg det sådan, at jeg prøver på at ændre så mange vaner, at hvis jeg ændre dem allesammen på engang - så går det bare galt. Så når jeg har styr på resten, så bliver det at komme af med cola lasten som bliver næste projekt. Det er jo hverken godt for økonomien eller sundheden.

2 kommentarer:

  1. Wow, jeg kunne have skrevet det indlæg! Jeg har det på samme måde, men jeg har dog ikke kunne begrænse det til weekenden. Det kan godt ske, at det ikke er godt med aspartam (omend man endnu ikke har påvist, at det er direkte skadeligt på mennesker, "kun" på forsøgsdyr), men jeg har det selv sådan, at man må tage en kamp af gangen. Og cola zero hjalp mig fra at holde mig fra en masse usunde fedende sager under mit vægttab..

    SvarSlet
  2. Jeg har det på samme måde, når jeg synes lidt slik (eller andre former for sukker) kunne gavne, så hjælper et glas kold cola zero altså. Så hellere lidt cola end en masse af det andet - sådan ser jeg i hverfald på det pt. :D

    SvarSlet