tirsdag den 11. oktober 2011

Når man savner


Før jeg fik konstateret PCOS var min favorit morgenmad helt klart havregrød med æble og kanel. Men eftersom havregrød er en dejlig omgang hurtige kulhydrater og sukker, så har jeg faktisk ikke spist det siden. Men de sidste mange dage har jeg virkelig haft lyst til en portion, så jeg gav efter og spiste det til morgenmad i dag. Fantastisk så dejligt sådan en portion kan smage. 

Det er ikke engang fordi jeg overskrider mit mål om at spise for 250 kcal til morgenmad, der er faktisk under 200 kcal i min lille portion. Og den mætter fint, men ikke ligeså godt som min skyr med mandler og frugt/bær. Så i morgen er det tilbage til det. 

Jeg er nok lidt inde i sådan en periode hvor jeg ikke rigtigt orker at spise PCOS venlig kost. Det med at holde mig på 1250 kcal om dagen er egentlig ikke noget problem. Men det med at jeg ikke må spise det og det og så også lige det. Det hænger mig pt. ud af halsen. Jeg prøver på at huske på det positive i at min krop får det bedre, men nogengange ville det altså være lidt mere overskueligt hvis ens begrænsning hed 1250 kcal om dagen - og så spiser du bare hvad du vil.

Nå ikke mere brok. Jeg vil jo gerne have en sundere krop, og så må jeg tage de forholdsregler som det kræver. Der er ikke andet at gøre.

3 kommentarer:

 1. Kan ikke huske, om du har skrevet hvor meget skyr mv., du spiser - men hvor meget er det i så fald? Og spiser du stadig efter "Spis maven flad"? Tak for en fin blog! :)

  SvarSlet
 2. Prøv evt. denne grød: http://sophiesnation.blogspot.com/2011/01/mmmhhh-blodsukkervenlig-morgengrd.html
  Bygflager har et langt lavere GI end havregryn, hvis du gerne vil have din grød og have stabilt blodsukker. Spis den evt. med et blødkogt æg til:)

  Sophie

  SvarSlet
 3. Nogle gange så hjælper det at indtage det man virkelig har lyst til, bare for at få trangen styret.

  At jeg så ikke forstår trangen til havregrød er så noget andet, det er en grød jeg er meget lidt gode venner med, medmindre den svømmer i smør :D

  SvarSlet