lørdag den 5. november 2011

Dårlig samvittighed
Ingen af de tre overstående ting er rigtig blevet luftet på det seneste. Faktisk de sidste par måneder. Jeg var ellers kommet ind i en god vane henover sommeren, men så flyttede jeg og pludselig syntes jeg ikke det var så overskueligt at skulle i træningscentret. Faktisk synes jeg de 800 meter jeg har til centret virker som meget langt - især når jeg plejer at være nabo til FW. Det er bare dårlige undskyldninger og min krop ville have godt af at blive brugt og jeg ville få mere energi. For energien og overskuddet mangler pt..

Jeg er begyndt i det små med, at gå nogle turer. Men slet ikke nok, og lange nok. Jeg kan godt blive lidt sur på mig selv over at det åbenbart er så svært. Men nu har jeg lavet en aftale med mig selv om at mine pinke easytones skal luftes 4 gange i den næste uge. Søndag, tirsdag, torsdag og lørdag. Så nu er det skrevet herinde og så skal jeg nok komme afsted. 

Ugen efter er planen så, at jeg skal til Fitness en gang og så to gange ugen efter. Jeg starter i det små, så bliver jeg heller ikke skuffet over mig selv. Tvært imod kan jeg så blive overrasket hvis jeg pludselig bliver en træningsgal person, haha. 

Derfor vil jeg også lave en uge update hver lørdag. Udelukkende med fokus på motion, så jeg vil lige opdatere på hvad jeg har lavet den sidste uge og hvad planen for den næste uge er. Så er jeg lidt nødt til at få trænet. 

6 kommentarer:

 1. Den der dårlige samvittighed er temmelig genkendelig.

  Mine løbesko står i entréen og glor på mig, eller sådan føles det.
  Jeg fik ikke løbet i to måneder og lige netop den dag hvor jeg havde besluttet mig for at nu skulle det være, vrider jeg om og forstuver foden - min dårlige samvittighed er ikke blevet mindre af den grund.

  Så hep! For det er pudsigt så mange dårlige undskyldninger man kan finde på, for ikke at motionere.

  SvarSlet
 2. Go for it! Jeg håber du opnår den motion du gerne vil! Jeg burde virkeligt også få gjort noget ved det med motionen, i det mindste bare få gået nogle lange ture som en start :)

  SvarSlet
 3. Jeg må indrømme, at jeg også er lidt for stillesiddende, så har besluttet mig for at melde mig ind i Fitness World i morgen, mandag, da man i Odense kan spare oprettelsesgebyret! Nu skal der i hvert fald gøres noget ved det der motion :)

  SvarSlet
 4. Lidt rart at høre jeg ikke er den eneste med problemet. Det er utrolig det kan være så svært.

  Frk. Lyngsø: det lyder godt med abonnementet i FW. Jeg skal bare bruge mit, hehe :P

  SvarSlet
 5. Uh.. Er helt vild med de pink løbesko! Har forgæves forsøgt at google dem men tænkte at det nok var nemmere bare lige at spørge ind til hvad modellen hedder?? :)

  SvarSlet
 6. Det er faktisk ikke løbesko, men "gåsko"! Det er nemlig et par easytone fra Reebock :D

  SvarSlet