tirsdag den 28. maj 2013

Æggelatte


Jeg har længe hørt snak om de her helt fantastiske æggelatte´r på diverse LCHF blogge. Jeg må indrømme, at jeg synes det lød lidt mærkeligt at blende kaffe, æg og kokosolie og så drikke det. Derfor er jeg gået og samlet lidt mod til mig.

I går fik jeg så endelig taget mig sammen. Jeg var dog ikke helt solgt da jeg syntes min latte smagte lidt for meget af æg. I dag lavede jeg dog endnu en og så med noget stærkere kaffe og pludselig smagte det noget bedre. Jeg skal dog stadig have leget lidt mere med krydderierne, indtil videre har jeg kun testet med vanilie, men noget kanel skulle også være godt. Jeg har sågar overvejet at prøve med lakrids.

Jeg kan egentlig gode lide tanken om at jeg kan kombinere min morgenkaffe med et ekstra skud fedt og så bliver kaffen pludselig også mættende. Så jeg tror bestemt jeg kommer til at nyde flere af dem her i fremtiden, og så selvom det altså er lidt mærkeligt at stå og blende æg og kaffe sammen.


1 kommentar:

  1. Ha ha. undskyld jeg smiler højt her, men det lyder altså heller ikke tiltalende :O) Men jeg må sige at overskriften fangede min opmærksomhed, så vil kigge lidt videre på din fine blog ;O)

    <3

    Pia Sabine

    SvarSlet