torsdag den 24. januar 2013

En ny Kathrine

Selvom jeg efterhånden har tabt mig en del og mistet en del centimetere, så har jeg faktisk haft lidt svært ved at se det. Jeg kan fornemme min krop er blevet mindre, men når jeg har kigget mig i spejlet har jeg stadig set en person der vejede for meget og som ikke ligefrem lignede en der havde tabt sig.

Det har faktisk været rigtig frustrerende. Derudover er der heller ikke rigtig nogen mennesker som har sagt noget om at jeg har tabt mig. Altså ikke at folk absolut skal kommentere på det, men nogengange ville det være rart. Jeg ved også godt, at rigtig mange holder mund fordi de er bange for at sige noget forkert til folk, og jeg siger jo heller ikke selv noget før jeg er helt sikker.

Jeg besluttede derfor det var på tide med en forandring. Ikke for at andre skal kunne se jeg har tabt mig, men for at jeg selv skal kunne se det og ikke mindst føle jeg har tabt mig. Så derfor besluttede jeg en tur til frisøren var vejen frem. Jeg var så venlig at sige til frisøren "Jeg har tre krav. Jeg vil ikke være skal skaldet. Jeg vil ikke have hanekam. Jeg vil have noget nyt og anderledes" og så fik hun ellers lov til at bestemme. 

Heldigvis var frisøren rigtig god og fik straks en ide som ville være pæn til mig. Og derfor gik jeg væk fra frisøren med noget mindre hår på hovedet, men også en følelse af at det havde lettet og jeg nu faktisk følte mit hår passede mere til den person jeg er nu. Ikke at jeg ligefrem har forandret mig meget, men mere det at jeg har haft det samme udseende de sidste rigtig mange år, og når jeg føler mig så anderledes så trængte jeg til det.

Da jeg var færdig ved frisøren fik jeg så en sms om at mine nye briller var færdige. Det var min "Juhu du har tabt dig 15 kg" gave til mig selv. Så mandag eftermiddag følte jeg mig virkelig som en helt ny person

Og ved I hvad. Jeg gik fra at jeg mandag morgen tænkte "Ih Kathrine du er godt nok ret tyk" til at jeg mandag eftermiddag tænkte "Hmmm Kathrine, du er jo faktisk blevet ret slank". Så det er imponerende hvad en klipning og nye briller kan betyde for ens eget spejlbillede.

At jeg så også ser lidt ældre ud, må jeg jo leve med. Men mon ikke stadig jeg kan få lov at vise ID når jeg går i byen. Jeg håber....

3 kommentarer:

  1. En smuk og skøn Kathrine, hvor det indre kommer tydeligere frem. Det der smil klæder dig også.
    You go girl!

    SvarSlet
  2. Du ser godt ud! :)

    SvarSlet