tirsdag den 15. januar 2013

4 måneder

Eller det er egentlig først fire måneder på fredag, men nu lovede jeg jo billeder når jeg rundede de -15 kg. og det skete i dag. Woop woop. Og så endda 15,1 kg.


Jeg kan ikke helt se den store forskel mellem -10 og -15 kg, men den må jeg være der eftersom jeg er gået en bukse størrelse ned. 

Faktisk blev jeg opmærksom på noget i lørdags. Nemlig at jeg, siden jeg var størst, har tabt mig hele 20 kg., (nu er det så 20,9 kg.) Ikke tosset og det er jo alligevel en del, også selvom de første 6 kg er forsvundet over ca. 1,5 år. Så er de stadig væk og det skulle jeg ske på et tidspunkt. Jeg er i en proces hvor jeg prøver at acceptere jeg har været fede Kathrine - nu er jeg jo "bare" tykke Kathrine - det er en langprocess, men jeg prøver at acceptere det og i stedet for at skamme mig over det, så prøver jeg ay være stolt over de ændringer jeg har lavet.


Jeg behøver nok ikke fortælle hvad der er før og efter....


7 kommentarer:

 1. Det der er SÅ flot og sejt!
  Meget meget meget stor respekt herfra, juhu!

  SvarSlet
 2. Du er jo så sej! :D

  SvarSlet
 3. Det er stærkt gået. Virkelig inspirerende transformation. På de sidste to billeder er det næsten som at se en halv udgave af dig.

  Nu når du føler, at du ikke selv kan se den store forskel mellem fx 10 og 15 kilo tabt, så er det bare frem med målebåndet. Ligesom du kan se, at du er gået en buksestørrelse ned på den sidste udvikling, så vil et målebånd være rigtig godt til at følge din fremgang. Fordi du med indlagt styrketræning måske begynder at ommøblere din krop i stedet for at tabe dig så voldsomt.

  Og godt du er gået i krig med styrketræningen også. Uh, det kommer der gode ting ud af. :)

  SvarSlet
 4. Tak Emillie og Caja.

  Modspil: Jeg har også gang i målebåndet, bare kun engang om måneden. Og jeg sprang januar over fordi jeg var så oppustet efter jul og nytår, at jeg ville tro jeg havde taget på. Men tror jeg måler mig på fredag, så er det præcist fire måneder siden og så kan jeg forhåbentlig se en forskel.

  Er også rigtig glad for at jeg er begyndt til BodyFit. Det giver virkelig noget og jeg kan mærke min holdning og ikke mindst armmuskler er blevet bedre. Så det er skønt :D

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare sejt gået - hvor der er vilje er der vej :D. Jeg vil også gerne selv tabe mig 5-7 kg og selvom det går langsomt har jeg modet oppe :-)

  SvarSlet