fredag den 19. oktober 2012

I just love food


Ja, det gør jeg altså. Jeg tror noget af det jeg tænker mest på i hverdagen er "Hvad skal jeg spise næste gang" og "Hvornår skal jeg spise næste gang"! Jeg elsker at planlægge måltider. Jeg kan bruge evigheder på at beslutte hvad jeg skal spise og om det nu også vil smage godt. 

Det er nok også en af grundene til at jeg er tyk. Jeg har svært ved at forrestille mig sociale arrangementer uden at det indebære mad. Jeg har svært ved at se hvordan jeg skal komme igennem en aften uden lidt ekstra mad. Jeg kunne blive ved. Men igennem de sidste par år er det noget jeg har arbejdet ekstra meget med, og jeg er ved at lære at sammensætte nogle lækre og sunde måltider. For problemet er nok lidt, at det ikke ligefrem er en kedelig salat jeg gider spise. Men efter jeg har lært at fedt er okay, så kan selv en salat blive spændende. Og faktisk holde mig mæt.

Stivelsesindholdsrige produkter er efterhånden en sjælden gæst i mit køkken. Pasta, ris, kartofler osv. bliver ikke spist. Måske en gang om måneden, men så er det også højt sat. Vi købte tre poser pasta da vi flyttede til Vesterbro august 2011 og de 2 af poserne flyttede med til Nørrebro i juni 2012. Det var faktisk kun i vores pakistanske periode at der blev spist ris. Jeg kunne ikke engang koge ris da vi begyndte på den periode. Men det har jeg da lært nu. 

Lige pt. sidder jeg og overvejer hvad jeg skal have til frokost....og det er i mens jeg spiser min post spinning snack.

2 kommentarer:

  1. Jeg er også total madtosset - alt på billederne ser lækkert ud (:

    - Kit

    SvarSlet
  2. Kit: Tak. Mad er altså også bare det bedste, forstår slet ikke de mennesker som ikke går op i mad

    SvarSlet