søndag den 7. oktober 2012

Hvad er der egentlig sket siden sidst?

Altså udover blogger har fået nyt design og min blog pludselig ikke er helt som jeg synes den skal være? Men blev alligevel lidt glad da jeg kunne vælge den skulle være orange. Jeg er ikke helt kommet ud af min orangeperiode, en periode der startede den 1 august 2011. Nemlig dagen hvor jeg forlod de orange rammer på kollegiegangen. Savner egentlig ikke at have orange døre og klædeskab. Tilgengæld savner jeg at have et klædeskab. 

Klædeskabet burde der dog snart komme en løsning på, nemlig i næste weekend. Så er det mere om hvornår jeg finder et kompromis for min blog jeg kan være tilfreds med. Jeg håber det er snart. 

Nå det skulle ikke handle om klædeskabe. Det skulle handle om hvad der er sket i mit liv, måske fornemmere i det? Der er ikke sket videre meget. Jeg har stadig et job, er kommet i gang med mit speciale, har ikke været i byen siden april. Er det sidste egentlig sådan en information man skal holde for sig selv? Det er det nok. Så bare glem det.

Jeg læser stadig bøger, ikke så mange som før. Laver stadig meget mad, har dog droppet vores madudfordring. En tur til Polen i sol og varme var ikke lige sagen, vi snakker pølser og kål. Uff. Og kødboller i citronsauce. Meget mystisk, og ikke en succes der skal gentages. Nå men efter det mistede vi lidt motivation. 

Og nå ja. Så er jeg flyttet. Jeg har forladt mit højt elsket Vesterbro. Ja, men kan godt elske noget efter kun 10 måneder. Så nu bor jeg i 2200. Altså Nørrebro. Stedet jeg altid har sagt jeg ikke skal bo, og jeg var heller ikke helt glad over det blev her. Men nu har jeg lært at leve med det, og det har mange fordele at bo på Nørrebro. Så jeg klager ikke, og det er faktisk sjældent jeg savner Vesterbro. 

Jeg har efterhånden haft adresse på Nørrebro i 4 måneder. Ret længe, men jeg er stadig ikke færdig med at indrette. Der mangler meget, alle de små ting. Men vi har fået hængt lamper op. Det er da fremskridt. 

Nå ellers er der vist ikke sket så meget. Er der sket noget i blogland jeg bør vide? Jeg kunne godt bruge lidt inspiration til nye dejlige blogge, så del gerne et link eller to. Det må også gerne være gamle blogge, jeg mangler bare inspiration.

2 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage!

  Jeg har troligt kigget ind for at se om du mon var til stede igen, og jeg blev glad da du igen dukkede op på Bloglovin.

  Glæder mig til at følge dig igen.

  SvarSlet
 2. Nu er du tilføjet min Bloglovin, så jeg kan holde øje med dig;o) Hvad skriver du speciale i og hvad er det for en uddannelse du tager? Hvis du har nævnt det, har jeg glemt det...
  //

  SvarSlet