søndag den 7. oktober 2012

Hvad skete der egentlig?

Jeg fik iPhone

Så simpelt kan det siges. Og vises.


Jeg sendte min gamle telefon på museum, de blev ret glad for den, og istedet flyttede der en smart iPhone ind hos mig. Nu tænker du nok "Øhh hvorfor så stoppe med at blogge?". Jeg kan egentlig godt forstå det spørgsmål. Men altså pludselig var twitter meget nemmere at bruge, der var instagram og i det hele taget blev min computer sjældent tændt, og endnu mindre blev mit kamera brugt. Ved faktisk ikke hvor mit kamera er blevet af.

Jeg blev nok afhængig af bare at vise tingene unden at skulle skrive, eller i hvertfald maks skrive 140 tegn. Jeg skulle ikke forholde mig til så meget, og det krævede ikke helt det samme at vise de ting jeg gerne ville. Det er ret nemt med sådan en iPhone.

Men men men selvom jeg nyder at bruge twitter og instagram, så savner jeg ret meget at fortælle. At få lov til at skrive og dele ting, og ikke mindst ikke blive begrænset af de maks 140 tegn. En hver der bruger twitter ved det ikke altid er særlig mange tegn.

Så nu er jeg tilbage. Det bliver nok ikke helt så meget som det var en gang, og bloggen vil nok ændre sig lidt. Men alt det har jeg ikke truffet så mange beslutninger om endnu. Jeg ved bare at jeg gerne vil blogge igen. Alt det andet kan jeg tage med tiden.

Jeg håber der stadig gemmer sig en læser eller to derude. Men det er nok meget at forlange efter sådan en seks måneder lang pause. Men måske er jeg heldig.

Jeg er i hvertfald glad for at være tilbage.

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage, vil glæde mig til at følge dig igen :)

  SvarSlet
 2. Jeg er her også endnu :-)

  Velkommen tilbage - jeg glæder mig til at følge med igen :-)

  SvarSlet
 3. Hej Kathrine,
  Jeg hænger også stadig på ;-)
  Og nøj, jeg glæder mig til at modtage min første og helt nye iPhone :-D En ting er sikkert - jeg kan ikke undvære blogland. Glæder mig til dine indlæg fra hverdagen igen - fortæl endelig.
  - frk. sveske

  SvarSlet