mandag den 30. januar 2012

Min uge #2

Jeg har set ufattelig meget Californication. Troede faktisk ikke den serie var noget for mig, men altså det er den så alligevel. Er i hverfald næsten kommet igennem første sæson.

Jeg har haft min bogklub på besøg, hvor jeg fik indviet mit fine Liebe slik fad. Ikke med dansk slik, men noget thai slik. Lidt mystisk, men hvad kan man forvente når man finder sådan noget i ALDI.

Jeg har erkendt overfor mig selv, at jeg faktisk godt kan lide min opvaskemaskine. Troede ikke det ville ske, men det gjorde det så. Det er jo også nemt.

 Jeg har efter en snak med Monalogen  kom jeg til at lytte ekstrem meget til Christian Brøns. Det varede heldigvis kun et par dage. Han er jo ikke ligefrem så god igen.
 Har jeg smagt den her nye Rittersport. Mmm den var god. Kunne rigtig godt lide den gule variant, den med cornflakes - og har faktisk savnet den en smule. Så godt de er kommet med en ny.
 Har jeg lavet noget af det dårligeste aftensmad jeg nogensinde har serveret. Fandt sådan en billig carry sovs på glas og nøj den var dårlig. På trods af tilsætningen af et helt hvidløg. Men så kan man lære det, man skal ikke altid springe over hvor gærdet er lavest.
 Har jeg spist toast. Mmmm. Nogengange kommer man bare til at crave sådan en, og ja, så må man jo handle på det.
 Desværre blevet rigtig gode venner med dem her. De er ikke flinke, og det er som om de ikke helt vil være med til at afslutte vores bekendtskab.
Har jeg hygget med kaffe og en god bog. Tredje bog i det her år. Så det går ikke så hurtigt med at få læst, men der sker da lidt. Og den her var faktisk meget god, altså pånær slutningen. Men ellers kunne jeg godt lide den.
 Stået alt alt for tidligt op. Det her billede er faktisk taget præcis en time efter jeg stod op. 4.45 burde være forbudt, og især på en lørdag.
Pakket tasken med alkohol. Total teenager med en cola flaske med SC. Deltog i en hyggelig fest, men når vækkeuret har ringet 4.45, så er man bare smadret kl 1. Så det blev en kort aften, men tilgengæld slap jeg så for tømmermænd dagen efter. Hvilket egentlig var meget rart.

1 kommentar:

  1. Århhhhh vil ha toast nuuuuuuuu :-)Hank Moody er amazing, serien bliver kun bedre og bedre!

    KH

    SvarSlet