søndag den 15. januar 2012

Kathrine G

Nogengange må man bare sande, at visioner og virkeligheden ikke altid hænger sammen. Hvad der måske på papiret er en god ide, kan bare ikke føres ud i livet - i hverfald ikke uden for mange negative konsekvenser og uden at miste noget af sig selv.

Sådan har jeg det med den her blog. Den vågne læser kan måske godt fornemme det, det er jo ikke ligefrem fordi jeg spammer jeg med indlæg, faktisk har jeg været yderst stille. I starten var det egentlig meget rart ikke at tænke på bloggen, ikke at skulle stå til ansvar overfor hvordan det gik med min PCOS og mit vægttab.

Jeg følte lidt at jeg blev sat i bås. At jeg var Kathrine med PCOS - og intet andet. Det jeg troede skulle være en fornøjelse, altså at blogge om mad - og ikke mindst lave mad, blev pludselig en kamp. Det er jo ikke fordi jeg opfinder den ene ret efter den anden. Eller fordi jeg faktisk laver mad hver eneste aften. Jeg er nemlig sådan en som ofte arbejder når andre spiser aftensmad, og derudover har jeg en roomie som også tager sig af maden. Så pludselig er vi måske nede på to aftener om ugen hvor jeg faktisk laver mad. 

Endvidere kan jeg mærke, at det der med at være sat i bås faktisk ikke passer mig så godt. For altså jeg er jo faktisk Kathrine som læser en masse bøger, hygger med veninderne, er afhængig af cafe latte, shopper en smule, har en svaghed for farvede ting, elsker at tage billeder - ja, faktisk er jeg så meget andet end en person med PCOS. Jeg har PCOS, men PCOS er ikke mig. 

Jeg kan dog mærke, at jeg savner at blogge. Samtidig føler jeg bare ikke jeg kan blogge, for de ting jeg vil skrive - de handler langtfra om PCOS. Derfor har jeg besluttet, at jeg ikke orker at have en madblog. Jeg vil bare have sådan en hyggelig blog som handler om alt mellem himmel og jord. Ikke en dagbog, men sådan en hyggelig blog, hvor man kan grine af og med mig, komme med på tur i min hverdag - men hvor man også kan få et indblik i hvordan det går med min PCOS. Det skal bare ikke være alt.

Nogle af jer følger nok bloggen pga. PCOS - og I vil måske blive skuffet. Men jeg kan garantere at der kommer PCOS indlæg, og der kommer indlæg om træning og vægt. Det er bare ikke alt.

Nå det blev lidt langt. Syntes bare jeg ville forklare i stedet for bare at ændre fokus.

6 kommentarer:

 1. det synes jeg er en rigtig god idé.
  jeg fulgte din blog pga pcos, men det har intet med mig selv at gøre, synes bare det var spændene.. men jeg vil glæde mig til at "se/læse" hvilken pige du er.

  SvarSlet
 2. Blogging bør ikke være en pligt, men noget man har lyst til, selvom man da godt kan føle sig som en dårlig blogger, når der er tørke i inspirationen eller tiden.

  SvarSlet
 3. jeg kan bare godt lide den måde du skriver dine indlæg på, hvad enten de handler nye sko, kaffebesøg eller mad. Jeg glæder mig til høre lidt fra dig,
  kram SS

  SvarSlet
 4. Mange tak allesammen :D Dejligt at I forsat vil følge med :D

  SvarSlet
 5. Jeg kan lide alle dine indlæg. Også dem om bøger og billederne af søerne. Bare du fortsætter med at skrive om alt mellem himmel og jord - jeg tjekker ind jævnligt for at se hvad du har på hjertet!
  //B

  SvarSlet
 6. B: Tak for de søde ord. Jeg er glad for, at du stadig vil læse med :D

  SvarSlet