tirsdag den 3. september 2013

Jeg vil være den der kommer i mål....vol2

Som I måske husker skrev jeg mig på ventelisten til Team Rynkeby 2014 tilbage i juni. Nu er det jo så blevet september og i går var så sidste dag for at få svar.

Siden jeg har skrevet mig på ventelisten har jeg ændret på ansøgning et par gange, tilføjet noget, fjernet noget andet og prøvet på at få det til at lyde helt som jeg gerne ville. Jeg syntes det var voldsomt svært og til sidst sagde jeg til mig selv "Det bliver ikke bedre, nu må det bære eller briste"! Siden ventelisten så lukkede den 25 august har jeg gentagne gange tjekket min mail (vi snakker flere gange om dagen). Og hver eneste gang der var ny mail har mit hjerte hoppet en ekstra gang. Jeg vil jo bare så gerne være en del af Team Rynkeby.

I går kl 16 skrev Team Rynkeby så på deres facebook side at de havde sendt 800 positive mails ud og 1600 afslag. Jeg opdaterede straks min mail (tror ikke jeg lavede andet i går eftermidddag) og der var stadig intet svar.

Jeg må indrømme jeg blev noget mere skuffet end forventet. Jeg har nok inderst inde virkelig sat næsen op efter at skulle være en del af det her fantastiske projekt. At skulle indsamle pengene og ikke mindst cykle til Paris. Det var en overvindelse af den helt store at skrive mig på ventelisten og det ville virkelig være kulminationen på mit nye jeg, når jeg holder i Paris næste år.

Efter lidt overvejelser skrev jeg lige et brok tweet på twitter og Mikkel der står for FB og Twitter profilen, tweeted tilbage at jeg skulle sende en mail og så ville han undersøge sagen. Virkelig dejligt med så hurtig respons fra hans side.

Jeg orkede bare ikke lige at gøre det i går aftes og ville vente til i morges. Da jeg så mødte på jobbet og loggede på min mail, så røg mit hjerte lige lidt ekstra op i halsen - for jeg havde sørme fået en mail fra Team Rynkeby.

Og efter at have sundet mig - så skrev jeg det her på min FB profil og viste det på min Instagram (KathrineG)
Jeps. Jeg har simpelthen stadig muligheden for at blive en del af Team Rynkeby. Jeg begyndte faktisk at ryste og græde en lille smule da jeg fik den mail.

Så på mandag skal jeg til udvælgelses møde, på tisrdag skal jeg melde tilbage om jeg stadig vil være en del af Team Rynkeby og onsdag får jeg så at vide om jeg er en del af holdet.

Jamen det er helt vildt! Jeg er så rystet og imponeret, spændt og samtidig så har jeg svært ved at glæde mig for jeg kan jo stadig blive valgt fra. Men nu vil jeg glæde mig over det og dele det med verden at jeg er så sej, at jeg er kommet så langt (i mere end en forstand).

Så I må gerne lige krydse fingere for at jeg på onsdag kan fortælle hele verden at jeg er en del af Team Rynkeby Vordingborg. 

PS. Ved ikke helt hvorfor det er Team Rynkeby Vordingborg, men så vidt jeg har forstået hører holdet primært til i Storkøbenhavn og det er her vi skal træne. Så det er fint med mig, København eller Vordingborg betyder intet. Jeg vil bare være med.

6 kommentarer:

 1. Jubii jubii jubiiiiii :D Hvor er det fedt Kathrine! Jeg krydser alt hvad der kan krydses!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. Det er så vildt, har selvfølgelig drømt om det men troede aldrig jeg ville blive udvalgt. Nu SKAL jeg bare igennem det sidste nåleøje. Tror faktisk skuffelsen bliver større på onsdag end den ville have været ved et afslag i mandags. Nu føles det på en måde så tæt på.

   Slet
 2. Krydser naturligvis fingre for dig, men hvis ikke det skulle kunne lade sig gøre, så findes der altså et næsten identisk projekt, dog med to klare forskelle: Pengene går til gigtforeningen og turen går til Oslo, men ellers skulle det være meget det samme. Kender et par stykker der kørte med sidste år, som var vældig tilfredse, om som i øvrigt kunne berette om ex-rynkebyryttere som kørte med, og synes at det var mindst lige så godt som turen til paris! :-)
  http://hjaelperytterne.dk , hvis du kunne tænkte dig at vide hvad jeg fabler om ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.

   Åh ja, jeg ved godt der findes andre alternativer. Men jeg ved ikke hvorfor jeg så meget hellere vil cykle for Team Rynkeby, men synes simpelthen deres sag med Børnecancerfonden er så god og det vil jeg gerne støtte. Jeg vil selvfølgelig overveje andre muligheder, men ellers tror jeg at jeg holder mig til min oprindelige plan og tager personlig træning.

   Slet
 3. Sejt! Håber du kommer gennem nåleøjet.

  Og ja, Vordingborg holdet kører mest i Kbh;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine.

   Godt med lidt "insider" viden. Men det var også det jeg forstod, så det skal nok blive godt. Ligegyldigt hvad kommer jeg forhåbentlig til at samle penge ind til børnecancerfonden og det er jo det vigtigste :D

   Slet