fredag den 16. november 2012

Kjolepige?

Jeg har i de sidste mange år gået i kjoler, kan ikke mindes hvornår jeg sidst har haft et par bukser. Eller jov, det er vist seks år siden. Jeg kan rigtig godt lide kjoler, men sådan en helt seriøst så er kjoler også nemmere når man er overvægtig. Eller fed som jeg i følge BMI skalaen er. Derudover er jeg æble formet og så heldig at have relative tynde ben og så en tønde om maven. Det gør også det med bukser meget umuligt, for eftersom benene er så pæne så skal de jo også vises frem og hvis bukserne passer i livet, ja så er benene ret poset.

Men eftersom jeg faktisk har tabt mig ret meget om maven så er det faktisk blevet muligt at gå med bukser. Det åbner jo helt nye døre og tøj muligheder for mig. Ikke noget jeg klager over, tværtimod. Så derfor har jeg på det senest bla. set sådan her ud
Når jeg sammenligner med de her billeder så kan jeg godt se at jeg har tabt mig. Faktisk har jeg tabt mig så meget at de bordeaux bukser er to str. mindre end dem jeg prøvede i sommers. Og de er faktisk for store, efter en dag hænger de virkelig på mig. Så nu har jeg bestilt to par i en str. mindre. Et par sorte og et par grønne.

Det har været lidt en overvindelse at gå i bukser. Det er jo så anderledes, men jeg kan faktisk meget gode lide det. Og så er det ret rart at have lommer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar