mandag den 2. december 2013

Hvad skete der i November?

Jeg startede nyt job.

Og så forsvandt jeg fra bloggen. Det er faktisk jobbets skyld. Det har simpelthen været så hårdt, at jeg primært har arbejdet, sovet og spist min november måned væk. Desværre har jeg spist mere end jeg burde, især af det forkerte. Jeg har ikke haft overskuddet til at lade hver, og min krop er blevet noget rundere end den var første november. Det er ret skrækkeligt at mærke, at tøjet bare sidder strammere og strammere - og man har bare ikke overskuddet til at lade hver med at spise chokolade.

Især fordi overskuddet heller ikke har været til at træne. De fleste dage er jeg taget lige hjem fra job og har smidt mig i min seng (og spist chokolade) inden jeg faldt i søvn. Dagen efter har jeg så gentaget den succes - og sådan er det forsat. 

Et virkelig stort tegn på, at overskuddet har manglet er faktisk min instagram profil (kathrineg). Jeg plejer at være ret aktiv til at opdatere den, men ikke her i november. Men jeg satser på at det overskud også snart kommer tilbage, så kig endelig forbi hvis I vil have små updates fra min hverdag - men I skal forvente andet end sundhed på profilen (selvom der da også er sundhed).

Jeg er også begyndt at pendle. Før kunne jeg cykle på job (selvom jeg da ikke gjorde det hver eneste dag), men nu SKAL jeg med toget (okay, jeg kan da godt cykle de 20 km på job.....). Det betyder jo også at min krop ikke bliver rørt særlig meget. Så ja, jeg har taget på og mit tøj sidder ikke særlig pænt.

Men i dag er det mandag og det har jeg fejret med at holde mig fra alle fristerne på arbejdede altså cafe latte fra maskine (sukker i mælkepulveret), kartofler i kantinen (yeah jeg har fået kantine), småkager og chokolade. Derudover har jeg været til bodyfit og jeg har ikke købt chokolade - og nå ja, kl er pt. 20.26 og jeg har ikke sovet siden jeg stod op kl 7 i morges.

Det er på en måde for godt til at være sandt. Men planen er at jeg skal spise sundt i hverdagene her i december, så jeg kan overleve weekendens julefrokoster og julen uden at tage mere på. 

Nå ja, det hele er da ikke helt trist. For jeg har faktisk trænet en lille smule (min. 1 gang om ugen) og se lige her hvad jeg fik i dag


Nå men der er ikke andet at gøre end at hoppe op på hesten igen. For jeg nægter simpelthen at skulle købe nyt tøj i en størrelse større!!!

2 kommentarer:

  1. Hvad med at tage cyklen med i toget og så cykle hjem fra arbejde? Så får du lidt motion gratis og togene er alligevel forsinkede konstant (jeg pendler selv fra midtsjælland til Kbh H hver morgen).

    SvarSlet
  2. Nogle gange falder man i og så må man bare se fremad :) Det er trods alt flot at du kun en måned inde i gamle vaner formår at hanke op i dig selv og se fremad- det skal man også huske på nogle gange! :)

    Men skønt at du er tilbage! :D

    SvarSlet